Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejlevnější dotyková Nokia

16. 1. 2011

Nokia 5230

   Vezměte Nokii Tube, odstraňte pokročilejší funkce, přidejte barvy, nastavte výhodnější cenu... Nokia 5230 je nejlevnější mobil s navigací zdarma.

nokia-5230-1.jpg

 

Obliba dotykových telefonů už se rozšířila natolik, že je výrobci začínají nabízet i uživatelům, kteří nejsou ochotni investovat zbytečně vysoké částky peněz. Zatím se na tuto oblast zaměřovalo hlavně LG a Samsung, ovšem už i Nokia si všimla, že na dotykové módě by se dalo vydělat.

 

Klíčové vlastnosti:

  • smartphone s operačním systémem Symbian S60 páté edice
  • rezistivní dotykový displej s rozlišením 360 × 640 bodů
  • navigace zdarma
  • výměnný zadní kryt

Hlavní nedostatky:

  • chybí Wi-Fi
  • 2Mpx fotoaparátu chybí autofocus, nepodává dobré výsledky
  • místy nelogické ovládání v prostředí Symbianu S60 páté edice

 

Parametry produktu Nokia 5230:

Základní parametry
  • Rozměry: 111 x 51.7 x 15.5 mm
  • Hmotnost telefonu: 115 g
  • Display: 16 mil.barev
  • Rozlišení displeje: 360x640 bodů
  • SIM lock: ne
 Doplňující parametry
  • Pohotovostní doba až: 406 hod.
  • Doba hovoru až: 506 min.
  • Doba nabíjení: hod.
  • Typ akumulátoru: Li-Ion
  • Zvýšená odolnost: ne
  • SAR (na 10 g hmoty):  W/kg
  • Vestavěná anténa: ano
  • Konektor pro externí anténu: ne
  • Připojení přes kabel: ano
  • Uživatelská paměť: 70 MB internal memory
  • Paměťová karta: microSD (TransFlash)
  • Standardní operační systém: Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5
  • Podpora českých znaků: ano
  • Uživatelská nabídka: ano
  • Hlasové ovládání: ano
  Digitální fotoaparát
  • Typ fotoaparátu: integrovaný
  • Max. rozlišení fotoaparátu: 2 MPx, 1600x1200
  • Optický hledáček: ne
  • Zoom: ano
  • Vestavěný blesk: ne
  • Videokonference: ne

 

S vymýšlením Nokie 5230 si výrobce mnoho práce nedal. Jednoduše okopíroval vzhled staršího modelu 5800 XpressMusic (Tube), který byl vůbec prvním dotykovým mobilem od Nokie se Symbianem. Tento mobil najdete stále v prodeji, ale stále stojí podstatně více než novinka.

Tube podruhé

Vzhledově dokáže telefony odlišit jen málokdo. Na novějším telefonu chybí nápis XpressMusic, nenajdete tu žádnou kameru pro videohovory a 5230 má barevný kryt. Variant je k dispozici hned několik, v balení ale najdete pouze jeden jediný. Nokia Tube nabízela také stylus, 5230 už se bez něj obejde, v balení však najdete „kytarové trsátko“, kterým můžete do displeje ťukat. Z toho vyplývá, že dotykový displej je vyroben rezistivní technologií.

Shodně s 5800 zůstalo zachováno umístění paměťové a SIM karty, které se vkládají do boku telefonu. Vkládání SIMky je pohodlné, její vyjímání už poněkud krokolomnější, je potřeba vyjmout baterii. Ta má kapacitu 1 320 mAh. I když má telefon microUSB konektor, dobíjení přes něj nefunguje. Nokia 5230 ještě používá starší typ nabíječek s úzkým 2mm konektorem. Na horní straně, kde najdete otvor pro nabíječku se nachází i 3,5mm jack na sluchátka.

Telefon se ovládá hlavně přes displej, který kupodivu dosahuje stejných parametrů jako předchůdce. Tedy velikost úhlopříčky 3,2" a rozlišení 360 × 640 bodů. Nokia se rozhodla pro odporovou technologii, na ovládání se dá poznat, že od doby Tube urazila kus cesty, 5230 se mi ovládala podstatně lépe. Dotykový displej doplňuje trojice tlačítek pod displejem. Slouží klasicky pro přístup do hlavní nabídky a k příjmu či ukončení hovoru. Tuto trojici ještě doplňuje posuvné tlačítko na pravém boku, které slouží jako zámek. Hlavní klávesa dokáže svým blikáním upozorňovat na zmeškané události a hovory. Telefonu dokonce nastavíte, jak dlouho toto upozorňování má fungovat.

Dotykový Symbian s mouchami

U Nokie zatím stále zůstává zachováno pravidlo, že každý mobil s dotykovým displejem má automaticky operační systém Symbian. Jedná se o verzi Symbian 9.4 S60 5th Edition. Celý systém pohání procesor ARM s taktem 434 MHz. Nokia 5230 nabízí uživatelský prostor pro soubory pouhých 70 MB, investice do paměťové karty microSDHC tedy bude nejspíše nezbytností.

Pohotovostní displej telefonu dokáže zobrazovat údaje z kalendáře, aktuálně přehrávanou hudbu a rádio. Pokud tyto údaje nepotřebujete, můžete si zapnout panel s oblíbenými kontakty. V žádném případě nechybí klávesové zkratky, ty se ale na displej vejdou pouze čtyři a není možné přidat si další jako například na N97 Mini.

Na pohyb v nabídkách telefonů se Symbianem si musíte chvíli zvykat. Platí pravidlo, že na položky hlavní nabídky stačí ťuknout pouze jednou, v podnabídkách musíte na řádek (s výjimkou toho úplně horního) klepat vždy dvakrát. Tato nesourodost v ovládání byla dotekovému Symbianu už nesčetněkrát vyčítána, do příchodu verze Symbian^3 ale změnu očekávat nemůžeme.

Základní nabídka funkcí je podobná jako na jiných Symbianech. Každý kontakt může mít 34 základních položek, popisky se přitom dají dále upravovat. Celkové množství kontaktů není nijak omezené. Po uložení kontaktu k němu jde přiřadit speciální vyzvánění. Veškerá nastavení zvuků se jinak provádí přes profily, kterých je v telefonu celkově šest. 

K vytočení kontaktů se kromě adresáře dostanete také z hlavní obrazovky. Tam buď máte nastavené zkratky, nebo se rychle dostanete k číselníku. Při hovoru se nad displejem skrytý senzor přiblížení stará o to, abyste snad tváří omylem nezmáčkli některé ze softwarových tlačítek. Informace o všech hovorech najdete v Protokolu, který kromě klasické dělení (přijaté, volané, zmeškané) nabízí i informace o délce všech typů hovorů.

Kalendář už bych vzhledem k dotykovému ovládání uvítal větší. Do jednotlivých kolonek se při měsíčním náhledu trefuje trochu obtížněji. Zůstává ale zase dost místa, aby se ve spodní části displeje události vypisovali. K událostem můžete přidávat také popisky z poznámek. K buzení se nejsnadněji dostanete přes pohotovostní displej a ťuknutí na hodiny. Budíků se dá nastavit spousta a všechny umí opakování i buzení při vypnutém telefonu. Mnoho dalších organizačních funkcí telefon kupodivu nemá. Kalkulačka a převodník jsou obvyklou výbavou, poznámky už jsem zmiňoval.

U zpráv vás asi nejvíce bude zajímat samotný způsob psaní. Nečekejte ale nic neobvyklého, na displeji se objeví obdoba klasické mobilní klávesnice a ťukáte do softwarových tlačítek. Při psaní pomáhá slovník T9, pokud k textu připojíte nějakou přílohu, změní se zpráva na multimediální. Kromě obvyklých příloh umí Nokia přidávat ke zprávě i šablonu, vizitku či soubor.

Telefon si pochopitelně poradí i s e-mailovou komunikací. Dnes už stačí pouze zadat e-mailový účet a heslo, o zbytek se telefon postará sám. Na vás pak zbývá nastavit, jak velké e-maily se mohou načítat a na pohotovostním displeji se dá zapnout kontrola došlých zpráv.

Nejlevnější navigace

Nokia 5230 je nejlevnějším dotykovým telefonem tohoto výrobce, dá se tedy čekat, že se na některých funkcích šetřilo. Při používání jsem asi nejvíce postrádal Wi-Fi, rychlá data ale jinak telefon umí. Pod položkou internet se v nabídce skrývá nejen prohlížeč, ale také rychlejší přístup na sítě YouTube, Facebook či MySpace.

Telefon nepostrádá GPS a díky nedávnému kroku výrobce, který uvolnil zdarma používání hlasové navigace Ovi Maps, se Nokia 5230 stala nejlevnějším mobilem s plnohodnotnou navigací a jedním z nejlevnějších navigačních přístrojů na trhu vůbec. V telefonu najdeme opět klasický hudební přehrávač s knihovnou a FM rádio. Pro přehrávání videa slouží nativní Real Player, na podporu formátů DivX a Xvid byste čekali marně.

Hodně se bohužel šetřilo u fotoaparátu. Zatímco ani fotografie z třímegapixelu Nokie 5800 nebyly žádný zázrak, rozlišení 2 Mpx bez autofocusu je na dnešní dobu hodně špatné. Kvalitní fotky opravdu neočekávejte, i když máte k dispozici spoustu dalších nastavení.

 

Z funkcí, kterou jsou sice v Symbianu 5th obvyklé, ale možná vás překvapí u levného telefonu, se určitě hodí zmínit kontrolu aktuálního firmwaru a ani tentokrát se nezapomnělo na přístup do Ovi Store, kde si pod svým účtem můžete pořizovat do mobilu nové aplikace.

Hlavní výhodou telefonu je rozhodně relativně nízká cena a otevřený operační systém, na který už dnes seženete spoustu aplikací. O necelých tisíc korun dražší Nokia 5530 XpressMusic nabízí Wi-Fi a lepší fotoaparát. Konkurenční Samsung Star se zase lépe ovládá a je levnější, nenabídne ale tak dobré funkce a hlavně navigaci v ceně.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hydra

(LiskatVette, 23. 2. 2023 2:16)

Hi. Good article Vitejte ve SVETE MOBILU - Recenze - Nokia - Nejlevnejsi dotykova Nokia:

Желаете узнать о магазине,где возможно приобрести товары особой категории,направленности, которые не найдешь больше ни на одной торговой онлайн-площаке? В таком случае кликай и переходи на крупнейшую площадку ГИДРА:https://hydra-true.shop Здесь вы всегда найдете нужные Вам товары на любой вкус. Hydra Onion занимает первое место в рейтинге Российских черных рынков, является одним из самых популярных проектов сети TOR. Веб-сайт особый в своем роде — сделки совершаются в любое время суток на территории СНГ, шифрование сайта гарантирует максимальную анонимность. гидра онион сайт
У многих людей появляется вопрос, почему не работает Hydra зеркало? Все достаточно просто - атаки от недоброжелателей. Основное для пользователей магазина это цены и продукция. Ассортимент и множество товара на гидра просто превосходит все возможные ожидания. То же можно отнести и к качеству, как заявляют профессионалы. Благодаря ссылке ниже Вы сможете посетить специальное зеркало, созданное для прямого доступа по ВПН без подключения к ТОР пространству. О ссылке мало кто знает, но она надежная и полностью анонимная. Hydra shop https://hydraruzspsnew4af.xyz зеркало hydraruzxpnew4af — это по сути грандиозный и самодостаточный ресурс, максимально-оптимизированный под аудиторию из СНГ и РФ. гидра tor

гидра tor

(LiskatVette, 22. 2. 2023 22:12)

Hi. Good article Vitejte ve SVETE MOBILU - Recenze - Nokia - Nejlevnejsi dotykova Nokia:

Официальный сайт Hydra onion https://hydraruzxpsnew4af.shop предлагает каждому юзеру отвыскать подходящий для себя товар среди тысяч различных маркетов и шопов. Это наиболее крупная площадка на территории СНГ, которая дает возможность оформлять любые товары и услуги. Администрация проекта Гидра делает защищенным для своих поситителей нахождение на веб-сайте. Здесь сохраняется полная анонимность, при этом не требуется использование дополнительное ПО. Все, что нужно - перейти на сайт Гидра и пройти моментальну. регистрацию. А в случае возникновения любых ошибок или тредностей, вы всегда сможете обратиться в саппорт проекта, которая постоянно работает и помогает каждому пользователю. гидра даркнет маркет
Самый популярный сайт, на котором возможно найти любые товары - это Hydra. Официальный адрес ресурса: https://xn--hydrarzxpnw4af-93b9813j.com . Перейдя на веб-сайт, вы сможете получить доступ к огромному списку шопов, в которых можно купить абсолютно любой товар или услугу, которую только можно представить. Администрация Гидры делает все, чтобы любой посититель был в безопасности и сохранял личные данные. Сам проект работает по зашифрованному протоколу, а потому, вы можете не использовать стороннего ПО для скрытия посещения сайта. Ресурс предоставляет большой выбор товаров. Причем на ней можно найти карточки с товаром от разных селлеров, что дает живую конкуренцию. Поэтому здесь можно выбрать наиболее подходящее предложение, а кроме того, получить скидки при заказе определенного количества товаров или пакета услуг оптом. сайт hydra даркнет

ссылка мега

(MildredDed, 22. 2. 2023 9:04)

Vitejte ve SVETE MOBILU - Recenze - Nokia - Nejlevnejsi dotykova Nokia
-
О ссылке Mega сервис - мега площадка начала интенсивно развиваться с момента исчезновения hydra. Благодаря отличной подготовке и листингу на зарубежных сервисах мы сумели сделать, чтобы mega стала пуленепробиваемым сайтом, чего не смогли наши конкуренты. Мы вкладываем всю работу в развитие данного маркетплейса, лучшие программисты Евразии работают день и ночь, чтобы ресурс становился лучше над другими. MEGA сайт позволяет пользователям быть всегда на связи и быстро приобретать позиции. Наш магазин оснащен системой защиты, которая совершенствуется каждый день. Попробуй и ты качественый сервис, который заслуживает твоего внимания - Мега https://xn--mga-kra.net.

мега зеркало

(MildredDed, 22. 2. 2023 6:35)

Vitejte ve SVETE MOBILU - Recenze - Nokia - Nejlevnejsi dotykova Nokia
-
Лучший сайт для покупки и продажи товаров - МЕГА https://xn--mga-kra.net . Сегодня MEGA даркнет является самой крупной и известной торговой анонимной площадкой в России. Она предлагает свои пользователям доступ к большой базе магазинов из разных стран. Здесь можно приобрести любые товары. Также вы можете сами начать продажу, зарегистрировавшись на проекте. При этом важно понимать, что сайт гарантирует безопасность, а потому проверяет каждого своего продавца. Для этого используются различные способы, в числе которых - тайные покупатели. Потому вы можете быть уверены в качестве покупаемых товаров, честности продавцов, и безопасности покупок на MEGA онион. А для перехода на сайт, просто использовать активную ссылку MEGA официальный сайт - https://xn--mga-kra.xyz.

jasminer

(Tyronefeern, 22. 2. 2023 6:31)



jasminer
Jasminer X4-Z Ethereum Classic Miner: A Power-Efficient Mining Solution

For those looking to mine Ethereum Classic, the Jasminer X4-Z Ethereum Classic Miner might be just the device for the job. Manufactured by Jasminer, the X4-Z is specifically designed to mine the EtHashETC algorithm, boasting a maximum hashrate of 840Mh/s±10% for a power consumption of only 380W±10%.

What sets the Jasminer X4-Z apart from other mining solutions is its power efficiency. With a relatively low power consumption, miners can save on energy costs while still achieving high hashrates. And with the X4-Z in stock in the Jasminer warehouse, worldwide delivery is available for those ready to start mining.

The Jasminer X4-Z is built with quality components and engineering, ensuring reliable performance and a longer lifespan. Its compact design makes it easy to install and set up, and the miner can be controlled remotely using a computer or mobile device. Additionally, the X4-Z features an easy-to-use interface, making it accessible for both experienced and novice miners.

Mining cryptocurrency can be a profitable venture, but it's important to choose the right hardware for the job. The Jasminer X4-Z Ethereum Classic Miner is a power-efficient and reliable option for those looking to mine ETC. With worldwide shipping available, it's easy to get started with the X4-Z and start earning cryptocurrency.

мега площадка даркнет

(MildredDed, 22. 2. 2023 1:48)

Vitejte ve SVETE MOBILU - Recenze - Nokia - Nejlevnejsi dotykova Nokia
-
мега даркнет маркет ссылка: https://xn--mea-ysa.com

мега даркнет маркет ссылка

(MildredDed, 21. 2. 2023 23:30)

Vitejte ve SVETE MOBILU - Recenze - Nokia - Nejlevnejsi dotykova Nokia
-
Что есть на Мега? Пять тысяч дилеров с разными товарами. Вы точно найдете подходящий. Обменник - возможность купить биток на Mega, обменяв qiwi. Анонимные записки между клиентами Privnote. Нет надобности использовать Телеграм. Решение конфликтных ситуаций с продавцом через «диспут». И это далеко не все. На сайте даже есть отдельная страница со всеми фишками и особенностями данного сервиса https://xn--mga-0ra.com .

https://telegra.ph/Promokody-dragon-mani-2022-02-20#Промокоды драгон мани 2022

(BrianSeste, 21. 2. 2023 22:52)

https://telegra.ph/Otzyvy-money-dragon-02-20#Отзывы money dragon

мега площадка даркнет

(MildredDed, 21. 2. 2023 18:58)

Vitejte ve SVETE MOBILU - Recenze - Nokia - Nejlevnejsi dotykova Nokia
-
сайт мега - https://mega-info.xyz

innosilicon

(Jerryzooxy, 21. 2. 2023 15:30)



Innosilicon A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner: A Game-Changing Solution for Cryptocurrency Miners

Cryptocurrency mining has been gaining popularity over the years due to its potential to earn massive profits. However, to maximize the profits, miners need to use the best equipment available in the market. This is where Innosilicon comes into play. Innosilicon is a leading manufacturer of cryptocurrency mining equipment, and its latest product, the Innosilicon A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner, is a game-changer for miners.

The Innosilicon A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner is a high-performance mining rig that is designed to mine Ethereum and other cryptocurrencies using the EtHash algorithm. It boasts a maximum hashrate of 500Mh/s±5% for a power consumption of 750W, making it one of the most efficient miners in the market.

The A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner features a state-of-the-art 6GB GDDR6 memory that ensures high-speed data processing and efficient performance. This is crucial for cryptocurrency mining, as it requires a significant amount of data processing power to mine cryptocurrencies successfully.

What sets the Innosilicon A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner apart from its competitors is its power efficiency. The miner's power consumption of 750W is significantly lower than its competitors, making it an ideal solution for miners who are conscious of their energy consumption.

In addition, the A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner is incredibly easy to set up and use. It comes with a user-friendly interface that makes it easy for even novice miners to start mining cryptocurrencies right away. The miner is also compatible with various mining pools, allowing miners to choose the pool that best suits their needs.

hydra даркнет

(LiskatVette, 21. 2. 2023 14:58)

Hi. Good article Vitejte ve SVETE MOBILU - Recenze - Nokia - Nejlevnejsi dotykova Nokia:

Самый крупный магазин в РФ - Hydra, предлагает каждому пользователю получить доступ к неограниченным возможностям и разносторонним товарам. Это лучшая площадка, которая обеспечивает 100% анонимность каждому пользователю, гарантирует скорость и безопасность. Здесь можно найти тысячи магазинов с разными товарами. Потому стоит выбирать наиболее выгодные предложения и рассматривать каждого. Это свободный рынок, что позволяет конкурировать. Гидра онион работает по адресу https://xn--hydraruzxpnw4af-m8b.xyz , и не требует подключения TOR или VPN. Достаточно перейти на сайт и быстро попасть в огромный магазин. Потому не теряйте время, и окунитесь в новый для себя мир. площадка гидра даркнет
Вернется ли Hydra к работе после сокрушительного удара Германии? Безусловно да! Наши разработчики позаботились об этом заблаговременно, backups храняться на десятках серверов по всему миру, а так же на оффлайн носителях. Процесс дешифрования занимает огромное количество времени, чтобы обработать огромный массив данных, сейчас идут работы по восстановлению. Чтобы продолжить пользоваться ресурсом, необходимо верифицировать свой аккаунт путём пополнения баланса, а далее создать тикет с темой "восстановление акканута".Перейдите на страницу регистрации и заполните поля так, чтобы логин обязательно отличался от отображаемого имени. Ссылка на официальный сайт гидра: https://hydraruzxpsnew4af.top

зеркала мега

(MildredDed, 21. 2. 2023 11:50)

Vitejte ve SVETE MOBILU - Recenze - Nokia - Nejlevnejsi dotykova Nokia
-
Желаете узнать о магазине,где возможно приобрести товары особой категории,направленности, которые не найдешь больше ни на одной торговой онлайн-площаке? В таком случае кликай и переходи на крупнейшую площадку MEGA: https://mega-info.xyz. Здесь вы всегда найдете нужные Вам позиции товаров на любой вкус. мега магазин занимает место в рейтинге Российских черных рынков, считается одним из самых популярных сайтов сети TOR. Магазин https://megamjejvnguiudcrdukxuujnmifjh65djoi3xub6s4d2h65dri3b4ad.xyz особый в своем роде — покупки совершаются в любое время суток на территории РФ, шифрование сайта обеспечивает максимальную анонимность.

hydra площадка

(LiskatVette, 21. 2. 2023 10:39)

Hi. Good article Vitejte ve SVETE MOBILU - Recenze - Nokia - Nejlevnejsi dotykova Nokia:

Ищите идеальную площадку, на которой можно купить любые товары? Тогда вам подойдет Hydra, магазин которой можно найти по адресу https://hydra-original.shop . Это единственная и самая крупная площадка в РФ и СНГ, которая стабильно работает и предлагает свои услуги пользователям. Здесь вы найдете все необходимое, независимо от своих запросов и требований. Площадка гарантирует безопасность, обход блокировок и анонимность, не требуя при этом дополнительный средств, вроде установки браузера Tor для Гидра, или ВПН соединения. Достаточно просто перейти на сайт hydraruzxpnew4af union и начать использование площадки прямо сейчас. Главное всегда следить за актуальностью зеркала Гидра, что можно сделать на нашей площадке. даркнет сайты гидра
Магазин встречает нас интересным и привлекательным дизайном, и можно заметить, что над сервисом официальная гидра https://xn--hdraruxzpnew4af-n35h.com была проделана огромная работа. Функционал и возможности маркетплейса удивит даже самого требовательного клиента.После регистрации сразу обмен btc-rub удобным для вас способом, список продукции и шопов, секретные чаты. На этой площадке представлено огромное количество торговых точек, которые постоянно соперничают между собой. Это позволяет не только снижать цену за позицию, но и улучшать качество предоставляемого товара. Кроме того, сервисом пользуется огромная аудитория, это позволяет снизить цену еще сильнее на сайте гидра зеркало. Вход на активное Hydra зеркало https://xn--hydraruzxpnw4af-ic5h.com полностью безопасный сервис. гидра mirror

sabong free credits

(Jerryzooxy, 21. 2. 2023 9:50)



Online sabong has become an increasingly popular option for sabong enthusiasts, especially during the pandemic when physical gatherings are not always possible. With online sabong, you can watch live matches and place bets on your favorite roosters from the comfort of your own home. PH Sabong Live is a popular and reliable platform for online sabong in the Philippines, offering a wide range of matches and events for players to enjoy.

https://xn--mea-ysa.com

(MildredDed, 21. 2. 2023 9:30)

Vitejte ve SVETE MOBILU - Recenze - Nokia - Nejlevnejsi dotykova Nokia
-
Новейший DARKNET MEGA MARKET площадка, достойная замена hydra в даркнете. Мгновенные транзакции - после оплаты товара деньги мгновенно перечисляются на счет продавца. Шифрование данных - личные данные о покупателе надежно засекречены от спецслужб. Mega SB https://xn--mga-kra.biz - это достойная площадка с большим ассортиментом товара и чесными дилерами.

slot777

(Eugenevob, 21. 2. 2023 4:09)



slot777

innosilicon

(Jerryzooxy, 21. 2. 2023 2:32)



Innosilicon A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner: A Game-Changing Solution for Cryptocurrency Miners

Cryptocurrency mining has been gaining popularity over the years due to its potential to earn massive profits. However, to maximize the profits, miners need to use the best equipment available in the market. This is where Innosilicon comes into play. Innosilicon is a leading manufacturer of cryptocurrency mining equipment, and its latest product, the Innosilicon A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner, is a game-changer for miners.

The Innosilicon A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner is a high-performance mining rig that is designed to mine Ethereum and other cryptocurrencies using the EtHash algorithm. It boasts a maximum hashrate of 500Mh/s±5% for a power consumption of 750W, making it one of the most efficient miners in the market.

The A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner features a state-of-the-art 6GB GDDR6 memory that ensures high-speed data processing and efficient performance. This is crucial for cryptocurrency mining, as it requires a significant amount of data processing power to mine cryptocurrencies successfully.

What sets the Innosilicon A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner apart from its competitors is its power efficiency. The miner's power consumption of 750W is significantly lower than its competitors, making it an ideal solution for miners who are conscious of their energy consumption.

In addition, the A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner is incredibly easy to set up and use. It comes with a user-friendly interface that makes it easy for even novice miners to start mining cryptocurrencies right away. The miner is also compatible with various mining pools, allowing miners to choose the pool that best suits their needs.

jasminer

(Tyronefeern, 21. 2. 2023 1:43)



jasminer
Jasminer X4-Z Ethereum Classic Miner: A Power-Efficient Mining Solution

For those looking to mine Ethereum Classic, the Jasminer X4-Z Ethereum Classic Miner might be just the device for the job. Manufactured by Jasminer, the X4-Z is specifically designed to mine the EtHashETC algorithm, boasting a maximum hashrate of 840Mh/s±10% for a power consumption of only 380W±10%.

What sets the Jasminer X4-Z apart from other mining solutions is its power efficiency. With a relatively low power consumption, miners can save on energy costs while still achieving high hashrates. And with the X4-Z in stock in the Jasminer warehouse, worldwide delivery is available for those ready to start mining.

The Jasminer X4-Z is built with quality components and engineering, ensuring reliable performance and a longer lifespan. Its compact design makes it easy to install and set up, and the miner can be controlled remotely using a computer or mobile device. Additionally, the X4-Z features an easy-to-use interface, making it accessible for both experienced and novice miners.

Mining cryptocurrency can be a profitable venture, but it's important to choose the right hardware for the job. The Jasminer X4-Z Ethereum Classic Miner is a power-efficient and reliable option for those looking to mine ETC. With worldwide shipping available, it's easy to get started with the X4-Z and start earning cryptocurrency.

Opravdu to funguje, konspirace mají vědecké zdůvodnění!

(DariaSnate, 20. 2. 2023 16:15)

Ahoj všichni!

Jmenuji se Dáša, je mi 23 let, jsem z Lotyšska, chci vám vyprávět zajímavé postřehy ze života)
Byla jsem skeptická ke všemu magickému: spiknutí, očarování, zkažení atd., dívala jsem se na Harryho Pottera a smála se těmto podivínům....
Zkoumala jsem tyto otázky na webu https://www.zagovorna.ru
Ale jednou mi kamarádka nabídla, že se vsadím, a udělala malý obřad, bylo to neuvěřitelné, ale fungovalo to, bylo to namířeno na mé tělo, abych se k ní příští týden cítila vzrušená, a co si myslíte?
Nemohla jsem spát, Bradavky neustále stály a celé tělo chtělo jet za ní na návštěvu!
Nakonec jsem uznala, že konspirace fungují, a ta vypnula ten energetický efekt.
Buďte tedy pozorní a nepopírejte, co jste v praxi nezkoumali)

Hodně štěstí všem!

jasminer

(Tyronefeern, 20. 2. 2023 5:57)



jasminer
Jasminer X4-Z Ethereum Classic Miner: A Power-Efficient Mining Solution

For those looking to mine Ethereum Classic, the Jasminer X4-Z Ethereum Classic Miner might be just the device for the job. Manufactured by Jasminer, the X4-Z is specifically designed to mine the EtHashETC algorithm, boasting a maximum hashrate of 840Mh/s±10% for a power consumption of only 380W±10%.

What sets the Jasminer X4-Z apart from other mining solutions is its power efficiency. With a relatively low power consumption, miners can save on energy costs while still achieving high hashrates. And with the X4-Z in stock in the Jasminer warehouse, worldwide delivery is available for those ready to start mining.

The Jasminer X4-Z is built with quality components and engineering, ensuring reliable performance and a longer lifespan. Its compact design makes it easy to install and set up, and the miner can be controlled remotely using a computer or mobile device. Additionally, the X4-Z features an easy-to-use interface, making it accessible for both experienced and novice miners.

Mining cryptocurrency can be a profitable venture, but it's important to choose the right hardware for the job. The Jasminer X4-Z Ethereum Classic Miner is a power-efficient and reliable option for those looking to mine ETC. With worldwide shipping available, it's easy to get started with the X4-Z and start earning cryptocurrency.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »